سفارش تبلیغ
صبا ویژن
باز باران (شنبه 86/4/9 ساعت 9:53 عصر)

آیا می خواهیم واقعا ایرانی آزاد - آباد و مستقل داشته باشیم ؟ آیامردمی که آرد ۳۵ ریالی، نان شب شان را می سازد؛ مردمی که بنزینی به بهای یک دهم قیمت های جهانی باک اتومبیل شان را پر می کند؛ مردمی که برق شان را از  سیستمی  به قیمت نازلی می خرند و بهای آن را دو ماه بعد می پردازند؛ مردمی که از بیشترین کمک های دولتی در سطح جهان برای خرید و مصرف وهشتناک دارو برخوردارند؛ مردمی که به بهای ۱۰ هزارتومان مسیر ۱۰۰۰ کیلومتری تهران مشهد را توسط قطار دولتی طی می کنند ؛ مردمی که بهترین آب آشامیدنی را به بهایی اندک می خرند و با آن استخرهای شان را پر می کنند و یا اتومبیل شان را با آن می شویند و مردمی که به هر طریق ممکن از پرداخت مالیات های دولتی طفره می روند؛ چگونه منتظر  «ایرانی آزاد - آباد و مستقل » هستیم؟! خبر مرتبط 
حضرت آیت الله خامنه‌ای وظیفه دولت اسلامی را علاوه بر تامین نیازهای مادی مردم و حل مشکلات معیشتی، توجه به مسائل فرهنگی، اخلاقی و رشد علمی جامعه نیز دانستند و خاطرنشان کردند: دولت باید بسترهای لازم را برای جریان اندیشه صحیح و اخلاق فاضله در جامعه به وجود آورد و بر همین اساس باید وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بخشهای بسیار حساس در برنامه ریزیهای کلان دولت محسوب شوند. رهبرانقلاب اسلامی یکی ازویژگیهای بارز دولت نهم را شجاعت در اقدام برشمردند و افزودند: مسئله بنزین از جمله این کارهاست که دولت شجاعانه تصمیم‌گیری و اقدام کرد که البته باید با بررسی همه جوانب آن، اجرای این تصمیم ادامه یابد. ایشان با اشاره به اختصاص چهل هزارمیلیارد تومان یارانه انرژی خاطرنشان کردند: اگر ازاین مبلغ گزاف به تدریج کاسته شود،قطعا صرف مسائل مربوط به زندگی مردم، اشتغال، سرمایه گذاریهای گوناگون و احداث مدرسه و جاده خواهد شد.





هفتم تیر (پنج شنبه 86/4/7 ساعت 12:9 صبح)
باسلام ایام هفت تیر را به مناسبت شهادت آیت الله دکتر بهشتی هفته قوه قضائیه نامیده اند. انقلاب اسلامی مدیون خون پاک و مفدس شهیدان وامام شهیدان است اگر مدیران قدردان آن باشند.! یاد شهیدان هفتم تیر گرامی باد.



تابستان (شنبه 86/4/2 ساعت 9:56 عصر)
 تابستان فصل گرما؛ فصل تعطیلات وفصل مسافرت برای گذران اوقات فراغت چه باید کرد؟  تلویزیون در همه جای جهان به عنوان ابزاری برای سرگرمی مورد استفاده قرار می گیرد. در کشور ما این رسانه اهمیت بیشتری پیدا می کند. زیرا میزان دسترسی عموم مخاطبین به این رسانه آسان و بسیار کم هزینه است و همین مساله بر میزان استقبال گسترده مردمی می افزاید. تلویزیون و پرکردن اوقات فراغت بینندگان در کشور ما اهمیت زیادی دارد. چون تعداد زیادی از کودکان، نوجوانان و جوانان که در طول سال مشغول تحصیل در مدرسه یا دانشگاه بوده اند، حال مجال بسیار بیشتری برای تفریح و استفاده از سرگرمی های مختلف پیدا می کنند. تلویزیون در این میان دو وظیفه و نقش مهم دارد. نخست اینکه، وسیله سرگرمی را برای بینندگانش فراهم بیاورد و دیگر اینکه مخاطبان خود را به سمت استفاده مفید از اوقات فراغت شان سوق دهد.در بیشتر کشورهای جهان از جمله اروپا و امریکا، پیدا کردن شغلی موقت در تعطیلات تابستانی از سوی نوجوانان و جوانان که برایشان جنبه آموزش، درآمد زایی و تحرک داشته باشد، امری بسیار طبیعی به شمار می آید. مساله ای که در جامعه ما با نوعی دافعه همراه است و در فرهنگ ما به هیچ وجه مورد توجه نیست. در این شرایط گروه های سنی بین 12 تا 25 سال نیازمند فعالیت هایی هستند که در وهله نخست بتواند محلی برای تخلیه انرژی آنها باشد و لذت کافی از یک فعالیت را به آنها منتقل کند. از سوی دیگر، این فعالیت باید به نوعی ذهن آنها را نیز اغنا کند تا به سمت چنین سرگرمی متمایل شوند. در این میان تلویزیون می تواند نقش تعیین کننده ای داشته باشد.



دکتر چمران (پنج شنبه 86/3/31 ساعت 7:40 عصر)
]lvhkچمران به امام خمینی ـ رضوان الله تعالی علیه ـ عشق می‌ورزید و او را با تمام وجود دوست می‌داشت. امام هم به او علاقه‌مند بود. علاقه امام به وی را می‌توان از نوشته ‌ایشان در شهادت دکتر چمران دریافت. امام خمینی، چمران را «سردار پرافتخار اسلام»، «مجاهد بیدار و متعهد راه تعالی و پیوستن به ملأ اعلی»و «معلم متعهد» می‌دانستند. ایشان در پیامی که در اول تیر ماه سال1360 به مناسبت شهادت دکتر مصطفی چمران چنین مرقوم فرمودند: «او با سر افرازی زیست و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید. هنر آن است که بی‌هیاهوی سیاسی و خودنمایی‌های شیطانی، برای خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی، و این هنر مردان خداست. او در پیشگاه خدای بزرگ با آبرو رفت. روانش شاد و یادش به خیر».
برخی بزرگان مانند شهید آیت‌الله سید اسدالله مدنی(ره)، او را «مالک اشتر امام خمینی» می‌نامید، زیرا وی در اوایل آغاز جنگ تحمیلی، توانست با تمام قوای فکری و جسمی اش به مقابله با تجاوز بعثیان بپردازد. چمران خدای بزرگ را که لذت معراج را بر روحش ارزانی داشت، شکر می‌گذاشت و خود، مصداق کسانی بود که خداوند آنان را دوست دارد و می‌فرماید: «ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفاً کانّهم بنیانٌ مَرصوص» (سوره صف ـ آیه 4).چمران همیشه می‌خواست مظهر فداکاری و شجاعت باشد و پرچم شهادت در راه خدا را به دوش خویش کشد. او احساس می‌کرد که ‌این دنیا، دیگر جای او نیست و می‌خواست که تنها با خدای خود باشد و از خداوند بزرگ می‌خواست او را در جوار رحمتش سکنی دهند و سرانجام نیز اینچنین شد و او پس از گذشت حدود نه ماه از آغاز جنگ تحمیلی در جبهه جنوب و در حین حضور در خط مقدم در دهلاویه و در 31 خرداد ماه سال 1360 به فوز عظیم شهادت و به آرزوی بزرگ خویش رسید.
«روحش شاد و راه امامش پر رهرو باد».




زلزله (سه شنبه 86/3/29 ساعت 5:58 صبح)
قمبخشدار کهک قم دقایقی پیش در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: خوشبختانه با بررسی کلیه روستاها "کانون زلزله" ، زلزله بعدازظهر امروز دوشنبه هیچ گونه خسارات جانی و تخریب منازل را به همراه نداشته است.
هادی مظفر سعادتی دوشنبه شب به خبرنگار ایرنا گفت عوامل اعزامی این بخشداری به ‪ ۱۸‬روستای این بخش در گزارش اولیه خود بیان کردند که خسارات مالی و جانی به روستاییان وارد نشده‌است. وی گفت: مرکز زلزله در ‪ ۲۰‬کیلومتری شمال شرق منطقه کهک در دهستان "فردو" بوده است. سعادتی یادآور شد خوشبختانه نیروهای امدادی و هلال احمر ‪ ۱۰‬دقیقه پس از وقوع زلزله درمنطقه حاضر بوده و ستاد حوادث غیر مترقبه در بخشداری تشکیل شد. وی گفت: اکنون تمامی نیروهای امدادی هم اینک در منطقه درحال آماده باش می‌باشند و ستادهایی نیز در دهداری‌های این بخش تشکیل شده است . وی به این نکته نیز اشاره کرد که اکنون مردم به زندگی عادی خود دراین منطقه بازگشته‌اند. ساعت ‪ ۱۷/۵۹‬دقیقه امروز دوشنبه زلزله‌ای به قدرت ‪ ۵/۹‬ریشتر، قم و مناطق اطراف آن را لرزاند که مرکز این زمین لرزه درمنطقه کهک واقع در جنوب شرقی این استان قرار داشته‌است. کلیه نیروهای امدادی و ستادهای حوادث غیرمترقبه استانهای همجوار و وزارت کشور اعلام آمادگی کامل نموده اند. زمین لرزه امروز با وجود قدرت بالا به علت زمان کوتاه آن (ده ثانیه) خوشبختانه خسارت به احتمال نداشته و تمامی مسوولان امر نسبت به بررسی موضوع تلاش دارند
منطقه کهک ‪ ۱۸‬هزار نفر سکنه را در خود جای داده است



آیت الله فاضل (یکشنبه 86/3/27 ساعت 2:5 صبح)
انا لله و انا الیه راجعون
اذا مات العالم ثلم فی الأسلام ثلمه لایسدها شیء
در آستانه سالروز شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س) خبر ارتحال عالم عالی مقام حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی (ره) موجب تأسف و تأثر شدید عموم علاقه‌مندان و شیفتگان مکتب امام صادق (ع) در کل جهان گردید.
بدون شک فقدان این عالم جلیل‌القدر که یکی از مراجع معظم تقلید ومنادیان راستین وحدت حوزه ودانشگاه و ارکان حوزه علمیه قم بودند و سال‌های متمادی در جایگاه فقهی، اصولی و استادی برجسته به تعلیم و تربیت شاگردان بی شمار و ترویج مبانی شریعت مقدسه و دفاع از حریم امامت و ولایت پرداختند، موجب خسارت عظیم برای حوزه‌های علمیه خواهد بود.




فاطمیه دوم (چهارشنبه 86/3/23 ساعت 7:19 صبح)

السلام علیک یا سیده نساء العاملین، من الاولین والاخرین                    السلام علیک یا زوجه ولی الله و خیرالخلق بعد رسول الله!

سلام بر تو ای دخت پیامبر! سلام بر تو ای همسر ولی خدا! سلام بر تو ای مادر حسن و حسین که سرور جوانان بهشتی اند! درود بر تو ای بانوی شهیده ی صدیقه! درود بر تو ای  حوریه ی انسیه! درود بر تو ای ستم دیده! درود بر تو، و گل باران باد پیکر پاکت! ... زهرا گفتن، خود مناجات است، عشق ورزیدن به تو، خودعالمی است! اندیشیدن به تو، خود مائده ای آسمانی برای روح و جان است! همه ی بزرگان و اندیشمندان از مدح و ثنای تو بازمانده اند... پس من چگونه می توانم در وصف توای فاطمه اطهر، قلم بفرسایم...؟ این چند سطر،تنها بخشی از عشق و اخلاص ناچیز من، به آستان پاک  تو می باشد ! هر که باشم، هر آن چه داشته یا نداشته باشم، دست کم این حق را از آن خود می دانم که درد دلی کوتاه با مادرم داشته باشم... در کوچه پس کوچه های مدینه و مکه، به دنبال رد پای ظریف و لطیف و زجر دیده ات می گشتم، در حالی که رایحه ی مسحورکننده عطر حرم مطهر پدر بزرگوارت، حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه وآله ، و نیز عطرغربت کشیده ی  پراکنده در فضای اطراف آرامگاه ویران شده ی پسرت حسن مجتبی علیه السلام و نیز عطر نخل های سرسبز و آراسته ای که در کنار حرم مطهر اولین مظلوم عالم، همسر گرانقدرت، علی مرتضی  (ع) و سرانجام عطر آن رایحه ی قدسی و سماوی قبله گاه عالم، آن کعبه دلنشینی که ذرات عشق و عطوفت و رحمت و آمرزش و مغفرت را به هر سو ساطع می کند، عطر خانه خدا به مشامم می رسید ... و من با خود زمزمه میکردم: مادرم! کجایی...؟ مادرم از کدامین سو، عطرجامه ی سیاهت به مشام جانم خواهد رسید  تا روح دردمندم را تسکین دهد ؟ آه که در هیج کجای آن وادی مقدس، نشانی از تو،به جای نگذاشته اند.  اما همه جا، نشان از سرسپردگی تو به پدر و شوی و فرزندانت دارد! همه جا نشان از حضور لطیف و مهربان تو در خود دارد! چه در بارگاه مطهر و مقدس پدر بزرگوارت، محمد مصطفی(صلوات الله علیه وآله) و چه درکنار محراب مهر و موم شده و نیمه ویرانت در مدینه، ای مادرغریبم. در آن روز واپسین، اخلاص و بندگی خود را به نسیم داغ مدینه سپردم، تا پیام ناچیزم را به دست تو برساند: آمدم به سویت! نیافتمت. رفتم، همچنان که ندیده بودمت ... فقط احساست کردم ... هنگامی که قبله گاه عالم، کعبه ی مکرمه را با دیده ی گریان نگریستم، و چشمی مشتاق بر آن دوختم، به عشق و مهربانی پروردگار عالم پی بردم و دانستم که بنده ی خوار و کوچک چه ذات جلیل و مقدس و عظیم الشانی هستم! چه قدر ناچیزم ... آن گاه، نام مبارک  رسول خدا را بر زبان راندم و دقایقی بعد در کناررکن یمانی، زادگاه امیر مومنان قرار گرفتم. آری به یاد تو نیز بودم، ای مادرم! زیرا چیزی در برابر دیدگانم قرار گرفت؛ آن پارچه مقدس و سیاه، آن پارچه ای که کعبه را با وقاری تمام و کمال  در بر گرفته است. مرا به یاد جامه ی باشکوهت  انداخت. آری، رایحه مقدس و سرمست کننده ای که در فضای مسجدالحرام در پرواز است، رایحه کعبه معظمه، عطر هرگز استشمام نکرده چادرت را به یادم انداخت... آه، مادرم! اینک یافتمت! با در آغوش کشیدن پارچه سیاه کعبه، گوئیا دست به دامان تو می زدم.   مادرم! شفاعت مرا بر عهده گیر!   مادرم! نکند سیاهی پارچه کعبه، به معنای اندوه و سوگ عمیق و پایان ناپذیری است که پروردگار عالم، هماره برای شهادت  تو به نمایش گذاشته است...؟  همه فرشتگان در ماتم پر کشیدن تو به آسمان ، با دلی شکسته و تنی رنجور و قلبی آزرده به دور کعبه طواف می کنند؟ آرزو داشتم، اما کجاست آن سعادت! آرزو داشتم در رکاب پدرت، محمد مصطفی صلوات الله علیه  وآله و همسرت علی علیه السلام و پسرانت حسن و حسین علیهما السلام بجنگم! برای حسین عزیزم، در کربلا جان ناچیزم را تقدیم کنم!    مادرم! به فرزند بزرگوارت حجت بن الحسن - ارواحنا فداه- سفارش مرا نیز بفرما ... باشد تا به عنوان کم ترین سربازش ، افتخار حضور و جان فشانی  در میدان رزم را برای او داشته باشم .





<      1   2   3   4      >
 
  • بازدیدهای این وبلاگ ?
  • امروز: 4 بازدید
    بازدید دیروز: 0
    کل بازدیدها: 13553 بازدید
  • ?پیوندهای روزانه
  • درباره من
  • مطالب بایگانی شده
  • اشتراک در خبرنامه
  •  
  • آهنگ وبلاگ من
  •